Två heta derbyn

Newcastle lyckades inte leverera igår med sin starka offensiv, 0-0 och inte nära över 2,5 mål. De två andra spelen höll dock vilket resulterade i ett litet plus för dagen.

I dag bjuder Premier League på två riktigt heta derbyn. Det är kampen om London och bäst i Manchester som gäller, Chelsea mot Arsenal och Manchester C tar emot storebror United. Hajen spelar på båda matcherna och inkluderar även ett spel i spanska fotbollen.

Chelsea - Arsenal
Hajen tror att Chelsea går segrande ur denna duell, Arsenal är svajjiga nu och därför spelas ettan till 1,85 på Expekt med medel insats.

Manchester C - Manchester U
Detta kan bli en målrik match, kanske både Robinho och Rooney är på målhumör. Här spelas över 2,5 mål till 1,77 med medel insats på Expekt.

Valencia - Real Betis

Detta är en sådan match som Valencia bara ska vinna. 1,80 är allt för bra på ettan och spelas med medel insats på Expekt.



Ciao
Hajen

Luleå vinner!

Vsk lyckades konstigt nog förlora matchen mot Vetlanda igår, men Björklöven gjorde sitt och vinsten blev liten.

I dag är det svårt att hitta några säkra spel, finner endast  tre intressanta matcher.

P.g.a av tidsbrist denna lördag så hinner Hajen inte bidra med analyserna.


Stoke - Hull    1x  odds, 1,35  -  Hög insats

Luleå - Rögle  1 odds, 1,80  - Medel insats

Middlesbrough - Newcastle över 2,5 mål odds 1,95  - Medel insats
 

Ciao!
Hajen

Fredag

Skönt att helgen är här och att månaden November snart är passerad. Hajen tar nya tag efter vinsterna igår. 

Synd  var det om pompey som spelade en underhållande och respektlös fotboll mot Milan igår, men Pippo inzaghi lyckades som vanligt kvitera i matchens sista spark. Hajen är inget stort fan av Pippo och ser framemot den dagen han lägger skorna på hyllan.

Idag spelas Vsk och Björklöven i hockeyallsvenskan. 

Västerås - Vetlanda BK
Västerås har verkligen imponerat i år och laget är obesegrade hittls. Vetlanda är inte starka nog att kunna råna Vsk på poäng i kvällens match. Hajen är övertygade om att Vetlanda får ta bussen tillbaka till Smålands djupa skogar med bittra miner ikväll. Oddset 1,40 på Vsk är taget alla dagar i veckan. Insatsen är hög.

IF Björklöven - IK Oskarshamn
Visst, Hajen vet att Oskarshamn har bra form efter vinster mot topplagen Vik och Växjö men ikväll tar det roliga slut. Björklöven körde över Nybro i senaste hemma matchen och grabbarna kommer vara lika taggade denna gång. Magkänslan säger även den Björklöven, och som hajen tidigare har nämnt, magkänslan ska inte underskattas. Oddset på Björklöven vinst spelas till 1,70 på expekt. Insatsen är medel.

Cheers!
Hajen


Sval Uefa-rond

Den stora frågan i dag är helt klart... Vad gör Inter? Bedrövligt spel av samtliga stjärnor inklusive zlatan, ett lag av Inters kaliber ska inte kunna förlora hemma mot ett lag från Grekland. De tre andra spelen satt dock fint i går och hajen satt 7 av 8 drag i  champions league.

I dag är utbudet på spelmarknaden väldigt svalt trots Uefa-cupen. Hajen finner endast ett spel av intresse i Uefa och ett i Elitserien.

Södertälje - Djurgården
Tälje har ett uruselt facit på bortaplan men brukar kunna skrapa ihop poäng i Axa sportcenter. Förmodligen den viktigaste matchen på länge för Södertälje om de inte vill bli fastlimmade  i botten av tabellen. Möter här DIF som inte heller imponerat i år. Hemmalaget spelas med 1X till oddset 1,54 på Unibet med medel insats.

Portsmouth - Milan
Milan är laget som hör hemma Champions League egentligen. Har vunnit två av matcherna i gruppspelet redan och kommer vila en hel del spelare under dagens fight. Portsmouth kommer från två oavgjorda och en vinst i serien, engelsmännen är laddade och måste klara poäng här. Hajen spelar 1X på på Portsmouth till oddset 1,62 på Unibet, insatsen är medel.



So long
Hajen

Champions League, dag 2

Gårdagens Champions league spel satt som spiken i kistan. Firma Klose och Toni gav Bayern en säkrad biljett till slutspelet. Krysset mellan Villareal och United var också väntat, 0-0 för fjärde gången i rad.

I kväll hoppas Hajen följa upp gårdagens fina form med ytterligare fyra intressanta spel.

Liverpool - Marseille

Engelska topplagets förutättningar är vinst och därmed klara för det eftertraktade slutspelet. Marseille har endast ett alternativ för att drömmarna ska leva vidare, det är full fart framåt och tre poäng som måste bärgas. Fransoserna kommer bjuda på öppna ytor i försvaret vilket kommer ge Gerrard fria tyglar i offensiven. The reds går för seger och tar detta till oddset 1,44 på bet365 med hög insats.

Athlético Madrid - PSV Eindhoven
Vicente Calderón kommer stå tomt inför mötet mot de regerande holländska mästarna. Athlético brukar dra nytta av hemmpubliken men i kväll spelar detta ingen roll. Förutsättningarna är desamma som för Liverpool, vinst och avancemang till slutspelet. Hajen spelar på hemmavinsten till fina 1,50 på bet365 med medel insats.

Internazionale - Panathinaikos
För Inter räcker det med kryss för att en plats i åttondelsfinalen ska vara säkrad men laget kommer självklart att gå för tre poäng hemma på Giuseppe Meazza i Milano ikväll. Våran egen storstjärna Zlantan briljerade borta mot Panathinaikos och kommer starta tillsamans med den pånytt födda brassen Adriano i anfallet. Inter tar alla poäng och lägger beslag på första platsen i gruppen. Ettan spelas till 1,35 på expekt med hög insats.

Anorthosis Famagusta - Werder Bremen
Anorthosis Famagusta är Cyperns egna Åshöjdens Bk, denna osanolika saga verkar aldrig ta slut och laget ligger just nu tvåa i gruppen bakom Inter. Bremen måste vinna kvällens match för att chansen om en åtttondelsfinal ska leva och kommer garanterat prioritera offensiven vilket öppnar för en trevlig tillställning. Hajen spelar över 2,5 mål till oddset 1,65 på expekt med medel insats.



Ciao
Hajen

Champions League

Kära vänner ikväll har vi en underbar bettingkväll framför oss, Hajen är övertaggad och går på nålar tills klockan slår den magiska komibination 20,45 till tonerna av champion Leagues klassiska melodi.
Hajen hittar fyra intressanta matcher i afton.

Zenit St.Petersburg - Juventus
Juventus är redan klara för avancemang till åttondelsfinalen, och mangern Claudio Ranieri kommer säkerligen vila några av sina mest tongivande spelare. Det betyder att Olof Mellberg kommer att få chansen i backlinjen,ni läsare som minns hur det gick för Sverige mot Ryssarna i Em förstår att spelarna i Zenit jublar över att få förnedra Svensken igen.
Ett offensivt Zenit har allt att vinna i denna match och Hajen spelar 1x till oddset 1,40 på expekt med hög insats.

Bayern München - Steaua Bucuresti
Bayern gjorde fyra mål i senaste ligamatchen och det var i underkant eftersom Luca Toni mäktade med att missa ett flertal fina lägen. Ikväll har han garanterat ställt in siktet bättre och tillsamans med anfallskollegan Miroslav Klose kommer han att göra livet surt för målvakten i Steua Bucuresti. Seger för Bayern spelas till oddset 1,30 på expekt med hög insats

Arsenal - Dynamo Kiev

Storklubben från London har varit skakat sedan Gallas uttalande, vilket smittade av sig på laget i helgens match mot lillebror Manchester. Där blev det en riktig åktur och storstryk med 3-0 och frågan är nu om Arsene Wenger fått ordning på läget inför den stundande och viktiga Champions league fighten? Hajens svar på frågan blir JA, vinst i kväll och slutspelsplatsen blir säkrad. Ettan spelas till 1,45 på unibet med medel insats.


Dagens fräckis blir gruppfinalen mellan Villareal och Manchester United. De tre senaste mötena mellan dessa två lag har faktiskt slutat 0-0. Förutsättningarna för att båda lagen skall vara klara för slutspel efter dagens match är just ett kryss. Hajen spelar därför med låg insats på kryss till 2,75 på unibet. Bli inte förvånade om det ännu en gång blir 0-0.

 

 

If your not in, you can´t win
Hajen

Stormig helg

Förra veckan lovade Hajen en ökning av vinsten. Detta såg väldigt lovande ut efter fredagens spel då veckans vinst låg på 650 kronor. Helgen blev dock miserabel och framförallt söndagen blev blodig, samtidigt har det inte hänt sedan tidigt 1900-tal att alla fyra storlag i England gått mållösa under en och samma omgång. Detta är väl något man får ta med en klackspark och det enda positiva är att man fått uppleva något historiskt.

Denna måndag är utbudet lika tråkigt som att stämpla in på kneget en kall morgon i november. Hajen avstår därför spel i dag och laddar för morgondagen där ett smörgåsbord av odds är uppdukat. Det är nämligen Champions League.




Ny tid, ny strid
Hajen

Bettingsöndag

Västerås var verkligen bleka igår och levde inte upp till förväntningarna. Oavgjort på Stamford Bridge men Bayern höll i allafall vad de skulle.

Under söndagen finns det ett stort urval på italienska och spanska matcher där Hajen finner två intressant spel.

Torino - Milan

Milan ligger fyra poäng efter Inter och bara måste vinna i dag. Torino har inte vunnit över Milan sedan 2001 och lär knappast göra det i kväll. Med Ronaldinho som ryckt upp sig och Kaká i spetsen kommer detta bli en seger för världslaget.

Mora - Mariestad
Mariestad är nykomlingar och ligger som väntat i botten, endast två vinster denna säsong. Mora är av virke för toppen av tabellen och detta är bara en match som måste vinnas för att ligga där. Hajen spelar Moravinst tillsammans med Milan till oddset 2,10 på unibet med medel insats.

Barcelona - Getafe
Samuel Etoo har fått tillbaka sitt självförtroende och spelar som han gjorde när han var en av världens farligaste anfallare, Tillsamas med Messi så kommer Barca köra full fart famåt . Getafe är inte dåliga men dom räcker inte till mot ett Barcelona i kanonform. Hajen rekar över 2,5 mål till oddset 1,40 på Expekt insatsen är hög.



Bet ti´l you win
Hajen

Fullspäckad lördag

Väldigt sköna spel i går där trippeln satt utan problem och även Mora gjorde sitt i Hockeyallsvenskan vilket gav ett par hundra till kassan.

Lördag är som vanligt den absolut bästa dagen för alla som gillar betting och så även i dag. Fotboll spelas non-stop hela dagen och Hajen finner tre intressanta spel där samt ett i hockeyvärlden.

Bayern München - Energie Cottbus
Storlaget Bayern var trögstartat denna säsong men har radat upp poängen på sistone. Här finner vi stjärnor som Ribéry, Klose och Luca Toni. Cottbus ligger sist i Bundesliga och kommer inte få med sig några poäng från Allianz Arena. Hajen tror att den individuella skickligheten kommer att vara allt för stor och spelar hcp -1 på Bayern vinst till oddset 1,45 på Expekt med medel insats.

Chelsea - Newcastle
Den ryska maskinen ångar vidare med en sylvass Anelka i spetsen. Newcastle har ett offensvit bra lag med Owen och Oba Oba Martins men laget är som vanligt alldeles för dåliga i defensiven. Visserligen har den nya mangern Joe" fuckin" Kinner fått ordning på laget men det räcker inte mot ett formstarkt Chelsea. Hajen tror på en målrik tillställning denna eftermiddag på Stamford Bridge i London. Över 2,5 mål spelas till oddset 1.70 på Expekt med hög insats.

Liverpool - Fulham
Fulham har ett dåligt bortafacit mot Liverpool, endast en poäng är tagen på Anfield sedan Fulham återvände till Premier League. Liverpool saknar Steven Gerrard i dagens match men mangern Benitez har ett flertal goda ersättare att välja och vraka bland. Liverpool tar tre enkla poäng och fortsätter att utmana om titeln i år.

Västerås - Oskarshamn
Västerås har varit något av en besvikelse i år, ska kunna ligga på topp tre i tabellen. Något har ändå hänt i laget sen Johan Tornbergs avgång efter hoten, grabbarna verkar finna varandra bättre och spelar fullhjärtat på planen. VIK som alltid är otroligt hemmastarka ska inte ha några problem med Oskarshamn, speciellt inte med poängkungen Pär Arlbrandt i truppen.

VIK spelas i en dubbel tillsammans med Liverpool där oddset blir 1,68 på Unibet med medel insats.



Happy saturday
Hajen

Äntligen fredag!

Skellefteå svek igår, nu har man lärt sig att Linköping inte blir trötta i benen efter många matcher. Norrlandsderbyt blev som väntat ganska tight och hajen fick in spelet som resulterade i en liten vinst.

Ska bli intressant att se om banydformen håller i sig för Hajen som inte har missat ett enda bandydrag hittills. Kvällen består av en trippel som innehåller två bandymatcher samt en handbollsmatch. I hockeyallsvenskan hittas bara ett intressant spel ikväll.

Bollnäs - Gripen/Trollhättan
Bollnäs tar inte många poäng borta men desto fler hemma. I Bollnäs lever folket för bandyn, denna fredagskväll kommer säkerligen en och annan fickplunta att smygas med genom biljettkassan och bidra till en fin stämning i hallen.
Bollnäs tar alla poäng mot gripen som är helt under isen för tillfället.

Hammarby - Motala
På Zinkensdamm tar Hammarby allt som oftast tre poäng. Motala kommer inte att kunna ta poäng i kväll eftersom skillnaden är för stor mellan lagen. Hammarby måste dessutom vinna för att avståndet inte ska växa till toppen.

Lugi - Lindesberg

Klassika laget Lugi har chans att gå upp på delad serieledningen vid vinst ikväll. Lindesberg har inte rosat marknaden i år, och får det oerhört tufft borta mot Lugi som är obesegrade hemma. Hajen tror att matchen inte blir någon rolig tillställning för Lindesberg som istället får se fram emot en utekväll i örebrotrakten (om det nu är något att jubla för).

Hajen kombinerar dessa tre spel i en trippel med oddset 1.79 på expekt med medel insats.


Mora - Almtuna

Laget från Dalarna har som bekant tappat många spelare i år. Mora ska ändå vara ett lag som krigar om en elitserieplats. Uppsalalaget Almtuna ska vara en lämplig uppgift för Mora att ta tre poäng och därmed ta sig närmare toppen. Hemmavinst spelas till finfina 1,70 på expekt. Magkänslan talar starkt för Mora och därför blir insatsen hög.



Trevlig helg
Hajen

Norrland får förtroendet ikväll


Gårdagens spel satt fint, tre av fyra spel gick in. Däremot missade hajen fräckisen på Sverige som inte ens var nära. Hajen spenderade onsdagskvällen med en pizza och landskamp. Där såg han ett Sverige som spelade fegt och skapade knappt en målchans, varför satsar inte Lagerbäck på ett offensivare lag i en träningsmatch?

Nu till dagens agenda där hockey står på schemat. En lurig omgång där det inte finns någon storfavorit. Hajen dock hittar två intressanta spel i kvälls omgång.

Timrå - Luleå

Ett norrlandsderby som med största sanolikhet kommer bli en tight tillställning. Luleå är inne i en bra period just nu där laget inte har förlorat sedan den 30/10. Det känns som Timrå är ett lag på uppgång, spelet senaste matchen var bra men poängen uteblev och dessförinnan hade laget två raka vinster. Hajen tror Timrå drar längsta strået i slaget om Norrland men garderar med ett kryss till oddset 1.45 på expekt. Insatsen är medel.

Skellefteå - Linköping
Skellefteå körde över Modo på bortaplan med hela 0-6 och är i storform. Champions hockey league ställde till det för Linköping i går och grabbarna kommer garanterat känna av det i musklerna inför kvällens fight om toppen. Hajen tror att Skellefteå går segrande ur denna duell till oddset 2,15 på expekt med låg insats.



Over and out, Hockey tonight
Hajen

Strike två dagar i rad

Full fart och ett ökat kapital i kassan för Hajen. En fullspäckad lill-lördag med många fina odds finns att vänta inom de flesta sporter.
Tack vare sena studier i dag kom tipsen sent, Hajen Beklagar.

Kungälv - Västerås
Laget från gurkstaden är bara bättre än Kungälv. Hemmalaget har visserligen tre vinster av fyra möjliga men har inte fått möta topplagen ännu. VSK spelas till 1,30 på expekt med medel insats.

Motala - Sandviken
Hemmalaget Motala är vanligtvis ett lag som brukar kunna vinna på hemmaplan. Möter här Sandviken som inte bara är ett bättre lag utan även i toppform, 12-0 i senaste matchen. Tvåan spelas till 1,25 med medel insats på bet365.

Bofors - Mariestad
Bofors är laget som inte riktigt kom igång i början av säsongen, de är bättre än så och har även hittat formen nu. Vinner definitivt över Maristad till fina oddset 1,50 på expekt med medel insats.

Dagens fräckis är Sverige mot Holland. Här spelas lite av hjärtats lust men Svenskarna brukar ha en tendens att spela bra mot bättre motstånd. Hajen spelar X2 till 2,10 på expekt med medel insats.



Get rich or die tryin
Hajen

Färjestad bankas...

Båda hockeydragen satt fint igår och i dag kryddar Hajen med ytterligare ett spel i elitseriehockeyn plus ett säkert drag i bandyn.

Färjestad - Timrå
Storlaget från Karlstad har spelat väldigt bra i hemmahallen Löfbergs Lila Arena de senaste matcherna, tre vinster och en oavgjord. I dag tar de emot Zetterbergs moderlag som gjort allt annat utan att glänst denna säsong, de kommer visserligen från två vinster men får det oerhört svårt ikväll.Färjestad bankas till 1,75 på Expekt med medel insats.

Gripen/Trollhättan - Hammarby
Bajen som ska vara ett av storlagen i svensk bandy har inte inlett säsongen på bästa sätt. Möter här Jätte-Jumbo-Laget Gripen, 5-27 i målskillnad och  inga poäng talar ju bara för Hammarby i denna fight. Tvåan spelas med hög insats till 1,40 på Expekt.



If you can´t beat it, eat it
Hajen

Ny vecka, nya möjligheter

Efter en dålig spelsöndag där Hajen snubblade på målinjen på ett flertal matcher. Vik vann i förlängningen, City skulle tagit tre pinnar om inte båda mittbackarna varit lika fumliga som två allsvenska rävar.
Måndag, nu får två elitseriedrag reda upp söndagens fiasko.

Linköping - Rögle
Rögle som spelet helt över sin förmåga denna säsongsinledning har nu börjat svacka i tabellen och uppträder mer som det mittenlag de skall vara. Hajen tror inte ens att "världens bästa" back Kenny Jönsson kan stoppa Linköping i Cloetta Center. Ettan spelas till 1,55 på Expekt med hög insats.

Frölunda - Södertälje
Frölunda svek förra matchen i Scandinavium men får åter förtroendet mot jumbolaget Södertälje. Magkänslan säger att Förlunda tar dessa tre poäng eftersom de i grund och botten är ett bättre lag än tälje. Magkänsla skall aldrig underskattas och ettan spelas därför till 1,70 på expekt med medel insats.


Summering av förra veckan: Efter att börjat veckan med bravur så slutade den i moll. Kassan slutade på 444.50 kr i vinst, Hajen är lite missnöjd med utveckling och lovar större framgång denna vecka.



Winner winner chicken dinner

Hajen


Söndag

På grund av tidsbrist så blir det tyvärr inga analyser på dagens matcher.

Hajen spelar följande. 

Milan - chievo Över 2,5 mål, spelas med medel insats på Expekt.

Ljungskile- Brommarpojkarna. 1x, spelas med hög insats på Bet365

Werder bremen - Köln. Över 2,5 mål, insatsen är medel på Expekt

Hull - Manchester city. 2, låg insats på Expekt


Västerås - Sundsvall. 1, spelas med medel insats på Bet365


Lycka till!
Hajen


Tipslördag

Efter en otroligt fin spelfredag där nästan samtliga drag satt. Växjö behövde dock förlängningen på sig för att vinna matchen men Hajen prickade in Fräckisen vilket gav ett fint klirr i kassan.

Lördagar består som alltid till största delen Premier League. I dag finner Hajen spelvärd i i två av dessa matcher och lämnar storlag som Arsenal och Chelsea utanför denna gång.

Manchester United - Stoke
Storlaget Manchester tar i dag emot nykomlingen Stoke. För Stoke är detta en uppgift uteöver det vanliga, oftast ska det till ett mindre mirakel för att slå United i sitt näste, Old Trafford. Med de stora offensiva namnen som Ronaldo, Tevez, Rooney bland annat kan denne match bli målrik. Istället för hcp spelar Hajen över 2,5 mål då detta ges till bättre odds. 1,45 med medel insats på Expekt är taget.

Newcastle - wigan
Skatorna tar emot Wigan inför 52 000 fanatiska hemmafans på St James Park denna lördag. Efter en miserabel start på säsongen har Newcastle börjat plocka poäng, senaste hemmamatchen avgjorde Oba Oba Martins mötet mot Aston villa till hemmalagets favör. Wigan är ett mediokert lag men bortaspelet fungerar inte alls. Hajen tror att ett offensvit Newcastle vinner till oddset 2.00 på Expekt, insatsen är medel.

Valencia - sporting gijon
Finns egentligen inte mycket att säga förutom att sporting har släppt in mest mål i hela Primera divsión och Valencia har en av världens hetaste anfallare just nu, David Villa. Valencia kommer att ta tre poäng till oddset 1,40 på expekt med hög insats.




Bet hard, win Big
Hajen

Thank god it´s friday

Fredagar brukar inte vara någon rolig kväll för oss som gillar betting. Men som tur är har bandysäsongen dragit igång på allvar och hajen hittar många lockande oss.

Edsbyn - Sirius
Vilket lag kan slå edsbyn i deras borg? Sirius gör det garanterat inte denna kväll. Edsbyn vinner men den intressanta frågan är med hur mycket dom vinner. Hajen spelar  -4,5 hcp på edsbyn till fina oddset 1,95 på expekt. Insatens är medel.

Gripen/Trolhättan - Västerås
Gripen är inget lag för den övre halvan i elitserien. Västerås tar bussen till västkusten och hämtar hem några enkla poäng eftersom laget är i fin form och detta är en match dom bara vinner. Oddset 1,30 på västerås spelar hajen med hög insats på expekt.

Växjö - Almtuna
Smålandslaget Växjö är definitivt årets komet i hockeyallsvenskan, laget ligger på samma poäng som storfavoriterna Leksand med lika många matcher spelade. Växjö som endast förlorat en hemmamatch tar emot uppsalagänget som är väldigt ojämna. Hajen spelar med medelinsats på att Växjö vinner till oddset 1,55 på Expekt.

Vik Västerås - Malmö
Toppmatch i hockyallsvenskan. Västerås har underpresterat under säsongen, till råga på det har huvudtränaren Johan Thornberg lämnat laget p.g.a hot från de egna fansen. Västerås kommer vara laddade till max och vilja visa hemmapubliken vad laget går för nu när Percys grabbar kommer på besök. Hajen finner spelvärde på Västerås till oddset 2,35 på bet365.

Dagens fräckis
är Vänersborg som möter Villa på bortaplan. Ett hett derby mellan två jämna lag där Villa har blivit alldeles för stor favorit. Hajen spelar därför bortavinst på Vänersborg till det höga oddest 4,15 på expekt med låg insats.



Good luck to you all
Hajen

Hockeykväll + La Vecchia Signora

Torsdagar bjuder som oftast upp till intressanta hockeymatcher och så även ikväll. Kryddat med Serie A mötet mellan Juventus och Genoa blir det en spännande betting kväll.

Frölunda - Timrå
Honken har börjat betala av sin prislapp och Indianerna som har ett stjärnspäckat lag har börjat avancera i tabellen. Timrå SKA inte kunna råna Frölunda på poäng då formsvackan är total. Hajan spelar singeln på Frölunda till 1,71 på Bet365.

Färjestad - Skellefteå
Om Färjestad ska kunna haka på i toppen är detta en måstematch. Spelet har inte levt upp till de höga förväntningarna men Hajen tror att Jörgen Jönsson kommer tagga grabbarna till vinst ikväll. Fantastiska 1,90 på hemmalaget spelas som en singel på Expekt.

Juventus - Genoa
Den gamla damen (La Vecchia Signora) som Juventus kallas har visat fin form på slutet med bland annat seger över Real Madrid. Hajen blir inte förvånad om Juvve vinner med 2-0 där Del Piero hänger en frispark från 35 meter. 1,60 är taget på Expekt för denna hemmavinst.

Over and Out
Hajen

Fullträff igen

Följer upp gårdagens fina form med tre av tre rätt i dag och ett par hundralappar extra i kassan. Hajen är inne i ett stim där sex av de sju spelen som publicerats har gett utdelning.
Kassan har byggts upp och insatserna kan bli högre.

NHL känns lika opålitligt som börsen just nu och Hajen avstår spel inatt.

BACK IN BUSINESS; imorgon med nya tips.

Hajen

Tre säkra bandy drag

 I den svenska bandyeliten är det alldeles för stort glapp mellan de riktigt bra lagen och de som nästan lever kvar med natur is. I dag har de stora lagen även inomhushall, ytterligare än fördel. Det ska mycket till om till exempel Västerås ska tappa poäng i ABB arena.

Hajen har även rekat genom hockeyallsvenskan men finner inget av spelvärde och därför spelas endast bandyn som erbjuder tre säkra drag, detta kombineras i en singel på VSK och en dubbel med Edsbyn och Broberg.

VSK - Hammarby
VSK spelar sin första hemmamatch för säsongen. Laget har haft definitivt bättre träningsförutsättningar än bajen och är även ett av de hemmastarkaste lagen. Västerås förlorar inte hemmapremiären till fina 1,38 på bet365.

Vänersborg - Edsbyn
Vänersborg föll senast mot nykomlingarna Kungälv och spelet fungerade inte alls. Nu möter dom ett lag av en helt annan kaliber och hajen tvekar inte att jämföra detta möte med, David vs Goliat. Edsbyn är helt enkel för bra och 1,22(Expekt) spelas. vänersborg saknar dessutom två stycken av lagets bästa spelare.

Broberg söderham - Motala
Broberg är ett lag som kan skrälla iår, tyvärr är inte motala det. Broberg visade stryka på försäsongen och ska laget nå slutspel så är motala ett lag som besegras.  Ettan spelas till 1,40 på Expekt.

Good luck today.
Hajen



Bullseye!

Dagens tre spel satt mitt i prick. Tevez förvaltade en straff i 87 min på bästa sätt och gav därmed Man U och Hajen en välkomnande vinst. Hoppas att många läsare tog rygg på rekarna och tjänade en slant.

 

I natt finner jag stort intresse hos våran närmsta släkting på andra sidan Atlanten. San Jose sharks har ännu inte förlorat i HP pavilion i årets upplaga av hockeyns högsta klass, NHL. Nio vinster och de tappar inte poäng mot Nashville som ligger i undre skiktet av tabellen och laget har inte visat styrka på bortais  Expekt erbjuder 1.75 på sharks och det är taget!

Nu rundar hajen av med en nattmacka bestående av ost och skinka, godnatt!


Tisdag

Denna tisdag är spelutbudet svalt.
Endast tre matcher anser Hajen vara av spelvärde.

Real Madrid - Real Unión Irún
Match i Spanska Cupen. Real förlorade bortamötet med 3-2. Vi kommer defenitivt se ett mer motiverat Real Madrid på Bernabeu ikväll. Oddset på över 2,5 mål rekar Hajen och anser spelvärt till 1,42 på Expekt.

Manchester United - QPR
Carling Cup i England, klasskillnaden är alldeles för stor mellan världslaget United och QPR i The championship. 1,30 (Expekt) på Unitedvinst är taget för Hajen. Den som vill ha mer betalt kan även prova handikapspel till 1,80.

Arsenal - Wigan
Ett ungt och hungrigt Arsenal kommer visa varför Wigan huserar i botten av tabellen. Trots ett reservbetonat Arsenal tror Hajen att Wigan kommer bli en munsbit för killarna. 1,61 på hemmavinst på Bet365 spelas garanterat alla dagar i veckan.

Lycka till med dagens spel.
Hajen

RSS 2.0