Champions League, dag 2

Gårdagens Champions league spel satt som spiken i kistan. Firma Klose och Toni gav Bayern en säkrad biljett till slutspelet. Krysset mellan Villareal och United var också väntat, 0-0 för fjärde gången i rad.

I kväll hoppas Hajen följa upp gårdagens fina form med ytterligare fyra intressanta spel.

Liverpool - Marseille

Engelska topplagets förutättningar är vinst och därmed klara för det eftertraktade slutspelet. Marseille har endast ett alternativ för att drömmarna ska leva vidare, det är full fart framåt och tre poäng som måste bärgas. Fransoserna kommer bjuda på öppna ytor i försvaret vilket kommer ge Gerrard fria tyglar i offensiven. The reds går för seger och tar detta till oddset 1,44 på bet365 med hög insats.

Athlético Madrid - PSV Eindhoven
Vicente Calderón kommer stå tomt inför mötet mot de regerande holländska mästarna. Athlético brukar dra nytta av hemmpubliken men i kväll spelar detta ingen roll. Förutsättningarna är desamma som för Liverpool, vinst och avancemang till slutspelet. Hajen spelar på hemmavinsten till fina 1,50 på bet365 med medel insats.

Internazionale - Panathinaikos
För Inter räcker det med kryss för att en plats i åttondelsfinalen ska vara säkrad men laget kommer självklart att gå för tre poäng hemma på Giuseppe Meazza i Milano ikväll. Våran egen storstjärna Zlantan briljerade borta mot Panathinaikos och kommer starta tillsamans med den pånytt födda brassen Adriano i anfallet. Inter tar alla poäng och lägger beslag på första platsen i gruppen. Ettan spelas till 1,35 på expekt med hög insats.

Anorthosis Famagusta - Werder Bremen
Anorthosis Famagusta är Cyperns egna Åshöjdens Bk, denna osanolika saga verkar aldrig ta slut och laget ligger just nu tvåa i gruppen bakom Inter. Bremen måste vinna kvällens match för att chansen om en åtttondelsfinal ska leva och kommer garanterat prioritera offensiven vilket öppnar för en trevlig tillställning. Hajen spelar över 2,5 mål till oddset 1,65 på expekt med medel insats.



Ciao
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0