Fullspäckad lördag

Väldigt sköna spel i går där trippeln satt utan problem och även Mora gjorde sitt i Hockeyallsvenskan vilket gav ett par hundra till kassan.

Lördag är som vanligt den absolut bästa dagen för alla som gillar betting och så även i dag. Fotboll spelas non-stop hela dagen och Hajen finner tre intressanta spel där samt ett i hockeyvärlden.

Bayern München - Energie Cottbus
Storlaget Bayern var trögstartat denna säsong men har radat upp poängen på sistone. Här finner vi stjärnor som Ribéry, Klose och Luca Toni. Cottbus ligger sist i Bundesliga och kommer inte få med sig några poäng från Allianz Arena. Hajen tror att den individuella skickligheten kommer att vara allt för stor och spelar hcp -1 på Bayern vinst till oddset 1,45 på Expekt med medel insats.

Chelsea - Newcastle
Den ryska maskinen ångar vidare med en sylvass Anelka i spetsen. Newcastle har ett offensvit bra lag med Owen och Oba Oba Martins men laget är som vanligt alldeles för dåliga i defensiven. Visserligen har den nya mangern Joe" fuckin" Kinner fått ordning på laget men det räcker inte mot ett formstarkt Chelsea. Hajen tror på en målrik tillställning denna eftermiddag på Stamford Bridge i London. Över 2,5 mål spelas till oddset 1.70 på Expekt med hög insats.

Liverpool - Fulham
Fulham har ett dåligt bortafacit mot Liverpool, endast en poäng är tagen på Anfield sedan Fulham återvände till Premier League. Liverpool saknar Steven Gerrard i dagens match men mangern Benitez har ett flertal goda ersättare att välja och vraka bland. Liverpool tar tre enkla poäng och fortsätter att utmana om titeln i år.

Västerås - Oskarshamn
Västerås har varit något av en besvikelse i år, ska kunna ligga på topp tre i tabellen. Något har ändå hänt i laget sen Johan Tornbergs avgång efter hoten, grabbarna verkar finna varandra bättre och spelar fullhjärtat på planen. VIK som alltid är otroligt hemmastarka ska inte ha några problem med Oskarshamn, speciellt inte med poängkungen Pär Arlbrandt i truppen.

VIK spelas i en dubbel tillsammans med Liverpool där oddset blir 1,68 på Unibet med medel insats.



Happy saturday
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0