Äntligen fredag!

Skellefteå svek igår, nu har man lärt sig att Linköping inte blir trötta i benen efter många matcher. Norrlandsderbyt blev som väntat ganska tight och hajen fick in spelet som resulterade i en liten vinst.

Ska bli intressant att se om banydformen håller i sig för Hajen som inte har missat ett enda bandydrag hittills. Kvällen består av en trippel som innehåller två bandymatcher samt en handbollsmatch. I hockeyallsvenskan hittas bara ett intressant spel ikväll.

Bollnäs - Gripen/Trollhättan
Bollnäs tar inte många poäng borta men desto fler hemma. I Bollnäs lever folket för bandyn, denna fredagskväll kommer säkerligen en och annan fickplunta att smygas med genom biljettkassan och bidra till en fin stämning i hallen.
Bollnäs tar alla poäng mot gripen som är helt under isen för tillfället.

Hammarby - Motala
På Zinkensdamm tar Hammarby allt som oftast tre poäng. Motala kommer inte att kunna ta poäng i kväll eftersom skillnaden är för stor mellan lagen. Hammarby måste dessutom vinna för att avståndet inte ska växa till toppen.

Lugi - Lindesberg

Klassika laget Lugi har chans att gå upp på delad serieledningen vid vinst ikväll. Lindesberg har inte rosat marknaden i år, och får det oerhört tufft borta mot Lugi som är obesegrade hemma. Hajen tror att matchen inte blir någon rolig tillställning för Lindesberg som istället får se fram emot en utekväll i örebrotrakten (om det nu är något att jubla för).

Hajen kombinerar dessa tre spel i en trippel med oddset 1.79 på expekt med medel insats.


Mora - Almtuna

Laget från Dalarna har som bekant tappat många spelare i år. Mora ska ändå vara ett lag som krigar om en elitserieplats. Uppsalalaget Almtuna ska vara en lämplig uppgift för Mora att ta tre poäng och därmed ta sig närmare toppen. Hemmavinst spelas till finfina 1,70 på expekt. Magkänslan talar starkt för Mora och därför blir insatsen hög.



Trevlig helg
Hajen

Kommentarer
Postat av: ville

nu har väl Bollnäs inte tagit så där asmånga poäng hemma heller men..... säger inte att spelet är dumt men resonemanget lite annorlunda =)

2008-11-21 @ 15:24:07
Postat av: Spelhajen

ja du har rätt i det du säger, inga vinster ens i år. det vi resonerad på var att de vann 9 av 14 hemmamatcher förra året och inte en enda på bortais =)



Rock on med bettingen ikväll



2008-11-21 @ 16:33:15
URL: http://spelhajen.blogg.se/
Postat av: anders från strägnäs

fan ni killar gör ju så att jag blir rik, kommer ni att ta betalt för dem här tipsen sen eller?

2008-11-21 @ 22:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0