Thank god it´s friday

Fredagar brukar inte vara någon rolig kväll för oss som gillar betting. Men som tur är har bandysäsongen dragit igång på allvar och hajen hittar många lockande oss.

Edsbyn - Sirius
Vilket lag kan slå edsbyn i deras borg? Sirius gör det garanterat inte denna kväll. Edsbyn vinner men den intressanta frågan är med hur mycket dom vinner. Hajen spelar  -4,5 hcp på edsbyn till fina oddset 1,95 på expekt. Insatens är medel.

Gripen/Trolhättan - Västerås
Gripen är inget lag för den övre halvan i elitserien. Västerås tar bussen till västkusten och hämtar hem några enkla poäng eftersom laget är i fin form och detta är en match dom bara vinner. Oddset 1,30 på västerås spelar hajen med hög insats på expekt.

Växjö - Almtuna
Smålandslaget Växjö är definitivt årets komet i hockeyallsvenskan, laget ligger på samma poäng som storfavoriterna Leksand med lika många matcher spelade. Växjö som endast förlorat en hemmamatch tar emot uppsalagänget som är väldigt ojämna. Hajen spelar med medelinsats på att Växjö vinner till oddset 1,55 på Expekt.

Vik Västerås - Malmö
Toppmatch i hockyallsvenskan. Västerås har underpresterat under säsongen, till råga på det har huvudtränaren Johan Thornberg lämnat laget p.g.a hot från de egna fansen. Västerås kommer vara laddade till max och vilja visa hemmapubliken vad laget går för nu när Percys grabbar kommer på besök. Hajen finner spelvärde på Västerås till oddset 2,35 på bet365.

Dagens fräckis
är Vänersborg som möter Villa på bortaplan. Ett hett derby mellan två jämna lag där Villa har blivit alldeles för stor favorit. Hajen spelar därför bortavinst på Vänersborg till det höga oddest 4,15 på expekt med låg insats.



Good luck to you all
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0