Tre säkra bandy drag

 I den svenska bandyeliten är det alldeles för stort glapp mellan de riktigt bra lagen och de som nästan lever kvar med natur is. I dag har de stora lagen även inomhushall, ytterligare än fördel. Det ska mycket till om till exempel Västerås ska tappa poäng i ABB arena.

Hajen har även rekat genom hockeyallsvenskan men finner inget av spelvärde och därför spelas endast bandyn som erbjuder tre säkra drag, detta kombineras i en singel på VSK och en dubbel med Edsbyn och Broberg.

VSK - Hammarby
VSK spelar sin första hemmamatch för säsongen. Laget har haft definitivt bättre träningsförutsättningar än bajen och är även ett av de hemmastarkaste lagen. Västerås förlorar inte hemmapremiären till fina 1,38 på bet365.

Vänersborg - Edsbyn
Vänersborg föll senast mot nykomlingarna Kungälv och spelet fungerade inte alls. Nu möter dom ett lag av en helt annan kaliber och hajen tvekar inte att jämföra detta möte med, David vs Goliat. Edsbyn är helt enkel för bra och 1,22(Expekt) spelas. vänersborg saknar dessutom två stycken av lagets bästa spelare.

Broberg söderham - Motala
Broberg är ett lag som kan skrälla iår, tyvärr är inte motala det. Broberg visade stryka på försäsongen och ska laget nå slutspel så är motala ett lag som besegras.  Ettan spelas till 1,40 på Expekt.

Good luck today.
Hajen



Kommentarer
Postat av: Chinaface_86

Tack ni verkar reco go go fishy men!

2008-11-12 @ 23:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0