Tipslördag

Efter en otroligt fin spelfredag där nästan samtliga drag satt. Växjö behövde dock förlängningen på sig för att vinna matchen men Hajen prickade in Fräckisen vilket gav ett fint klirr i kassan.

Lördagar består som alltid till största delen Premier League. I dag finner Hajen spelvärd i i två av dessa matcher och lämnar storlag som Arsenal och Chelsea utanför denna gång.

Manchester United - Stoke
Storlaget Manchester tar i dag emot nykomlingen Stoke. För Stoke är detta en uppgift uteöver det vanliga, oftast ska det till ett mindre mirakel för att slå United i sitt näste, Old Trafford. Med de stora offensiva namnen som Ronaldo, Tevez, Rooney bland annat kan denne match bli målrik. Istället för hcp spelar Hajen över 2,5 mål då detta ges till bättre odds. 1,45 med medel insats på Expekt är taget.

Newcastle - wigan
Skatorna tar emot Wigan inför 52 000 fanatiska hemmafans på St James Park denna lördag. Efter en miserabel start på säsongen har Newcastle börjat plocka poäng, senaste hemmamatchen avgjorde Oba Oba Martins mötet mot Aston villa till hemmalagets favör. Wigan är ett mediokert lag men bortaspelet fungerar inte alls. Hajen tror att ett offensvit Newcastle vinner till oddset 2.00 på Expekt, insatsen är medel.

Valencia - sporting gijon
Finns egentligen inte mycket att säga förutom att sporting har släppt in mest mål i hela Primera divsión och Valencia har en av världens hetaste anfallare just nu, David Villa. Valencia kommer att ta tre poäng till oddset 1,40 på expekt med hög insats.




Bet hard, win Big
Hajen

Kommentarer
Postat av: simon

tror Stoke kan skrälla;)

2008-11-15 @ 12:55:37
Postat av: Fredda

Tror benhårt på Stoke

2008-11-15 @ 13:12:25
Postat av: Hajen

Sorry boys, Stoke var endast fem mål ifrån=)

2008-11-15 @ 19:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0