Champions League

Kära vänner ikväll har vi en underbar bettingkväll framför oss, Hajen är övertaggad och går på nålar tills klockan slår den magiska komibination 20,45 till tonerna av champion Leagues klassiska melodi.
Hajen hittar fyra intressanta matcher i afton.

Zenit St.Petersburg - Juventus
Juventus är redan klara för avancemang till åttondelsfinalen, och mangern Claudio Ranieri kommer säkerligen vila några av sina mest tongivande spelare. Det betyder att Olof Mellberg kommer att få chansen i backlinjen,ni läsare som minns hur det gick för Sverige mot Ryssarna i Em förstår att spelarna i Zenit jublar över att få förnedra Svensken igen.
Ett offensivt Zenit har allt att vinna i denna match och Hajen spelar 1x till oddset 1,40 på expekt med hög insats.

Bayern München - Steaua Bucuresti
Bayern gjorde fyra mål i senaste ligamatchen och det var i underkant eftersom Luca Toni mäktade med att missa ett flertal fina lägen. Ikväll har han garanterat ställt in siktet bättre och tillsamans med anfallskollegan Miroslav Klose kommer han att göra livet surt för målvakten i Steua Bucuresti. Seger för Bayern spelas till oddset 1,30 på expekt med hög insats

Arsenal - Dynamo Kiev

Storklubben från London har varit skakat sedan Gallas uttalande, vilket smittade av sig på laget i helgens match mot lillebror Manchester. Där blev det en riktig åktur och storstryk med 3-0 och frågan är nu om Arsene Wenger fått ordning på läget inför den stundande och viktiga Champions league fighten? Hajens svar på frågan blir JA, vinst i kväll och slutspelsplatsen blir säkrad. Ettan spelas till 1,45 på unibet med medel insats.


Dagens fräckis blir gruppfinalen mellan Villareal och Manchester United. De tre senaste mötena mellan dessa två lag har faktiskt slutat 0-0. Förutsättningarna för att båda lagen skall vara klara för slutspel efter dagens match är just ett kryss. Hajen spelar därför med låg insats på kryss till 2,75 på unibet. Bli inte förvånade om det ännu en gång blir 0-0.

 

 

If your not in, you can´t win
Hajen

Kommentarer
Postat av: j

Snyggt tippat.. 1,40 på 1x i ryssland va ju ett guld odds.. även om juve kanske va närmare segern men det kvittar ju..

2008-11-26 @ 10:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0