Sval Uefa-rond

Den stora frågan i dag är helt klart... Vad gör Inter? Bedrövligt spel av samtliga stjärnor inklusive zlatan, ett lag av Inters kaliber ska inte kunna förlora hemma mot ett lag från Grekland. De tre andra spelen satt dock fint i går och hajen satt 7 av 8 drag i  champions league.

I dag är utbudet på spelmarknaden väldigt svalt trots Uefa-cupen. Hajen finner endast ett spel av intresse i Uefa och ett i Elitserien.

Södertälje - Djurgården
Tälje har ett uruselt facit på bortaplan men brukar kunna skrapa ihop poäng i Axa sportcenter. Förmodligen den viktigaste matchen på länge för Södertälje om de inte vill bli fastlimmade  i botten av tabellen. Möter här DIF som inte heller imponerat i år. Hemmalaget spelas med 1X till oddset 1,54 på Unibet med medel insats.

Portsmouth - Milan
Milan är laget som hör hemma Champions League egentligen. Har vunnit två av matcherna i gruppspelet redan och kommer vila en hel del spelare under dagens fight. Portsmouth kommer från två oavgjorda och en vinst i serien, engelsmännen är laddade och måste klara poäng här. Hajen spelar 1X på på Portsmouth till oddset 1,62 på Unibet, insatsen är medel.



So long
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0