Tack

Otroligt underbart, Bayern vände under andra halvlek och vinstmålet kom på övertid. Tackar tackar säger Hajen.
Under lördagen finns ett överflöd av intressanta spel i de flesta sporter och ligor.

Birmingham - Watford
Säga vad man vill men Birmingham är defenitivt ett lag med potential för Premier League. Watford däremot ligger näst sist och har verkligen inte fungerat i The Championship. Denna match ska bara kunna sluta med en etta. Detta spelas med medel insats till oddset 1,66 på bet365.

Manchester United - Sunderland
Sunderland har inte övertygat denna säsong, de brukar dock bjuda på väldigt målrika matcher. Det Brukar United också göra när de spelar på Old Trafford. Oddset 1,50 på över 2,5 mål är taget med medel insats på bet365.

Arsenal - Wigan
Arsenal har fått extra tändvätska sen segern borta mot Chelsea. Wigan kommer visserligen från två segrar men kommer inte kunna ta poäng i dagens möte. Måstematch för Arsenal och ettan är gjuten. Medel insats spelas till 1,33 på bet365.

En Fräckis kommer att spelas på Guif i dagens match mot regerande mästarna Hammarby. Bajen som verkligen spelat ojämnt denna säsong kommer nog få det svårt mot tempolaget Guif. Tvåan spelas med låg insats till oddset 2,30 på bet365.

Många fler matcher och intressanta odds finns i kväll med både Spanska och Italienska ligan. Återkommer med möjliga spel där.



Chill out
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0