Tre spel under onsdag

I går var det skrällarnas afton i Carling cup när både Arsenal och Stoke fick tacka för sig. Fräckisdraget Västerås höll vilket gav ett inte allt för negativt resultat under gårdagen.

Under onsdagen fokuserar Hajen på handbollselitserien, bandyallsvenskan och UEFA-cupen.

Guif - Drott
Eskilstunalaget Guif måste förmodligen spela den roligaste handbollen i Sverige. Fullfart framåt hela tiden med den unga skara av spelare de har. Guif brukar vara svårslagna inför hemmapubliken i Sporthallen och så även i kväll. Drott kommer få det otroligt svårt mot bland annat Tholin som stänker in mål.

IFK Ystad - Alingsås
Visst, IFK Ystad har hemmaplan. Grejen är att de inte tagit poäng på fem matcher och endast vunnit två matcher under rookiesäsongen i Elitserien. Skillnaden är för stor mellan dessa två lag och Alingsås känns verkligen på G i år.

Guif spelas tillsammans med Alingsås i en dubbel till oddset 1,56 på bet365 med medel insats.

Köpings IS - Gustavsbergs

Match i bandyallsvenskan. Köping har inlett säsongen strålande, två vinster och en oavgjord vittnar om fin form just nu. Gustavsberg har inte mycket att glädjas över, tre rakar förluster och noll poäng. Oddset 1,55 på hemmavinst är ett riktigt bjudsodds. Hajen tackar Unibet och spelar med en hög insats.


Standard de Liège - Sampdoria

Standard de liege är ett lag som spelar en underhållande fotoboll. Hajen såg matchen mot Liverpool i champions league kvalet, och häpnades över vilken fart dom har i spelet. Sampdoria får hoppas på att Antonio Cassano levererar ikväll annars blir det tungt. Hajen garderar vinsten med ett kryss till oddset 1,33 hos unibet. Insatsen är medel



Over and out
Hajen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0