Hemmavinster

Frölunda satt klockrent i går och i kväll väntas fotboll av högsta kvalité. Många lag är redan klara för avancemang och därför bör vissa spel undvikas som kan verka självklara. Några av storlagen måste dock ta poäng i kväll för att inte ett fiasko ska fullbordas. Hajen finner tre intressanta drag.

Chelsea - CFR Cluj-Napoca
Lika självklart som senapen på julskinkan är Chelsea ett lag för slutspelet. Vad som då måste göras är att ta alla poäng mot rumänska Cluj hemma på Stamford Bridge. Oddset på vinst är lite väl lågt så Hajen spelar -1,5 på Chelsea till 1,50 på Unibet med medel insats.

Roma - Bordeaux
Roma har underbar form just nu och ett härligt självförtroende. Oavgjort i kväll räcker för avancemang men kommer Roma att spela för det? Nej, det är för riskfyllt och med hjälp av "kejsaren" Totti kommer vinsten firas på Roms gator och torg. Hajen spelar ettan till 1,66 på Bet365 med medel insats.

Marseille - Atletico Madrid
Atletico är redan klara för slutspelet och kommer garanterat vila några av de stora stjärnorna. Marseille däremot slåss om UEFA-cup platsen och har förmodligen hög motivation. Hajen tror motivation segrar i kväll och spelar fransk seger med låg insats till oddset 2,00 på Bet365.



Smile and wave
Hajen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0