Ikväll ökar kassan!

I går lyckades Liverpool spela 0-0 på Anfield, detta gav ett minus i går men det skall åtgärdas i kväll.
Två cupmatcher och två matcher i den svenska hockeyn ska i dag utöka kassan.

Burnley - Arsenal

I söndags vann Arsenal prestigemötet mot Chelsea, efter två mål ( ett solklart offside mål ) av Holländaren Van Persie. Inför dagens match så ställer Wengar över alla stjärnor och låter de blivande få visa upp sig. Hitills har det unga och fartfyllda Arsenal ångat på som tåget och krossat allt mostånd i turneringen. Lika svårt som Hajen har för Niklas Bendtners rosa fotbollskor kommer Burnley få det mot ynglingarna ikväll. Hajen rekar bortavinst till oddset 1,80 på Unibet med medel insats

Linköping - Djurgården
Fight mellan två lag som verkligen visat dålig form de senaste sex matcherna, men skillnaden är stor. Serieledarna är Linköping och DIF ligger nästan sist i tabellen. Linköping vann dock senaste matchen mot Frölunda med hela 5-0 i Scandinavium vilket ändå pekar på att formen är på väg upp. Hajen tror INTE att Linköping förlorar i Cloetta Center i kväll till oddset 1,64 med medel insats på bet365.

Stoke - Derby
Klassiska laget Derby har ingen vidare form just nu. Stoke har redan tagit fler pinnar än vad Derby lyckades med under hela deras säsong i Premier League i fjol. Den stolta arbetarstaden kommer att fylla läktarna i kväll och sjunga fram Stoke till en seger. Fin fina oddset 1,75 spelas på Unibet alla dagar i veckan med en medel insats.

Dagens fräckis blir Västerås i hockeyallsvenskan. Vik har tagit för vana att underprestera mot sämre motstånd samtidigt som de kan sätta ordentlig press på topplagen. Växjö som spelat helt över den egna förmågan hittills har ändå visat lite av sitt egna jag de senaste matcherna. VIK:s svagaste länk är försvarsspelet samt att man inte haft någon riktigt het målvakt när Johan Thalberg är skadad. Johan förväntas dock stå i dagens match och att speluppläggaren Backlund matchas tillsammans med målkungen Per Arlbrandt. Vik spelas med medel insats till oddset 2,20 på bet365.

Get rich or die tryin
Hajen

Kommentarer
Postat av: ville

varför står det månadens kassa i texten som rullar i överkant? det vore iofs just det som är intressant att veta, just månad för månad sammanställda i en prydlig rad.

2008-12-02 @ 20:01:15
Postat av: Hajen

Tjenare Ville!

Vi har varit lite slöa, men nu har vi ändrat det.Bra att du sa till =)

December började inge vidare, minus 130 kr just nu. Hoppas du tog rygg på några spel under november iaf.

2008-12-02 @ 22:31:32
Postat av: spelhajen.blogspot.com

startade idag en en spelfond på blogspot, kolla gärna in den! lycka till might

2008-12-02 @ 22:38:10
Postat av: spelhajen.blogspot.com

Tja! kolla gärna in min nya spelfond hos blogspot, lycka till might!

2008-12-02 @ 22:41:19
URL: http://spelhajen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0