Trippel

Dagens Champions League omgång känns aningen avslagen då många lag redan är klara. Ett intressant spel finns dock och sedan hittar Hajen två i Elitserie handbollen.

Guif - Hammarby
Har tjatat om Guifs fartfyllda handboll förut, ikväll gäller det. Returmöte mot Bajen men denna gång i Sporthallen där de flesta lagen brukar ha svårt ta poäng. Senaste mötet var det Michael Åström i bajens mål som gav dem segern, i kväll kommer Guif garanterat göra fler mål och ettan känns väldigt spelbar.

Redbergslid - IFK Trelleborg
Goa grabbarna i Redbergslid har absolut potential för slutspelet. Möter här bottenlaget Trelleborg som dock kommer från tre segrar varav en mot Redbergslid senast. Göteborgslaget vill garanterat ha revansch och ettan spelas.

Manchester United - Ålborg
United är redan klara för avancemang till åttondelsfinalen och spelar för att vinna gruppen ikväll. Senaste matchen vann Alex Fergusons grabbar med 1-0 över ett Sunderland som spelade med nio backar och en forward. I kväll kommer det dock finnas mer yta och Tevez ska nog kunna visa upp sin snabbhet och målfarlighet. Hajen tror att United spelar en offensiv fotboll på drömmarteater, över 2,5 mål spelas.

Dessa tre spel kombineras i en trippel till oddset 3,64 med medel insats.



Play good
Hajen

Kommentarer
Postat av: Mathe

Snyggt! satt över 2.5 Lyon - Bayern & singel Porto igår.

2008-12-11 @ 16:23:14
Postat av: Spelhajen

bra gjort mathe, hajen satte ju den sköna trippeln. 2,5 mål bayern va klart direkt=)

2008-12-11 @ 18:06:39
Postat av: Zteffo

lite sent men tackar för en fin trippel som visserligen inte gav mer än en 100 i vinst, men la oxå in en 100 på hammarby i bandyn till 1.85 igår så det vart en fin kväll.

2008-12-11 @ 19:53:33
Postat av: Hajen

Kul att du tog rygg zteffo! Skriv gärna en kommentar om du har något intressant spel du vill dela med dig av i fortsättningen. Trevlig helg.

2008-12-12 @ 15:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0