Pressad

Gårdagen bjöd på en blygsam vinst. Otroligt nog lyckas Köping bränna två st straffar i matchen mot Gustavsberg och slutresultatet blev 6-6. Just nu ligger månadens kassa 300 kr minus, Hajen börjar känna av pressen. Men ikväll ska det vända, annars är förtroendet för Hajen lika lågt som för sossarnas Mona Sahlin.


Djurgården - Skellefteå

Djurgården uppträder väldigt ojämnt för tillfälligt, men senaste spelade laget 3-3 borta mot Linköping och det ses som ett strykbesked. Bortalaget Skellefteå har överraskat i år och spelar en trevlig hockey. Ikväll tror dock Hajen att Djurgården vinner en tät match och spelar 1x till oddset 1,44 på Unibet. Insatsen är medel.


FC Köpenhamn - Rosenborg

Media beskriver detta möte som slaget om norden, Danmark mot Norge. Självklart kommer Danmark och Köpenhamn gå segrande ur detta slag. Köpenhamn har ett ruggigt bra lag på pappret och med Cesar Santin i kanonform så vinner FCK matchen komfortabelt. Hajen spelar hemmavinst till oddset 1,60 hos Unibet. Insatsen är medel.

Rögle - Södertälje
Till att börja med har nykomlingarna Rögle överraskat denna säsong, har dock svackat lite de senaste matcherna men brukar kunna ta segrar på hemmaplan. Södertälje brukar också kunna vinna hemma i Axa sportcenter, problemet är att de måste vara hockeyns uslaste bortalag och i dag är det bortafight. Tälje har skrapat ihop sex poäng av 42 möjliga vilket är helt osannolikt dåligt. Rögle kan spelas till underbara 2,10 på bet365. Hajen bokar spelet med medel insats.


Valencia - Club Brugge

På Mestalla blir det belgiskt besök denna afton, detta anleder till att Hajen bankar Valencia i dag. Valencia är helt enkelt en storlek större och med en av världens kanske just nu hetaste anfallare David Villa i spetsen blir det inte en enkel uppgift att ta poäng för Brugge. Ettan som finns till 1,50 på bet365 spelas med hög insats.

 


Simma lungt!
Hajen


Kommentarer
Postat av: skumt

"Hajen bokar spelet med medel insats."



vad menar du med bokar?





2008-12-04 @ 21:50:48
Postat av: Spelhajen

Boka är egentligen en term när man agerar bookmaker, t ex som man kan göra på betfair. Den hamnade lite fel men, meningen var, "Hajen spelar"



2008-12-05 @ 12:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0